the brown and hairy surface of coconuts reminded portuguese explorers of a ghost called coco, therefore the name coconut.

desember 7, 2009

Med alle mulige nervøse nerveender samlet som en stor klump i magen er jeg nå på vei til skolen for å få vite mappekravene denne julen, for å få vite hva jeg skal jobbe med den neste uken og til slutt levere fra meg, fornøyd eller ikke fornøyd. Iiiik.

Og uansett hva jeg får vite i dag, så trenger jeg litt trøst og glede på en mandag, så i dag skal jeg lage kokosboller for aller første gang. Tror dere at jeg klarer det? Jeg er usikker, i og med at jeg slet med å lage gelé i helgen, og det er det ikke mange som klarer å rote til.

I’m on my way to find out what my exam will be, what I’ll be working on the next week, what I will hand in next Monday, happy with it or not. I got butterflies all over and the one thing that’s for sure, I’m going to make myself a treat today; these .. coconut foamy things (I have no idea what they are called in English, do you?). Source: Dagbladet.

Reklamer

6 kommentar to “the brown and hairy surface of coconuts reminded portuguese explorers of a ghost called coco, therefore the name coconut.”

 1. Drea said

  Det går nok helt fint, Mira! Du er nok den flinkeste i klassen, så da er det da ingenting å bekymre seg for! :D Lykke til med bakinga, jeg fikk bittelitt lyst til å smake! :) Yummi!

 2. Tonje H said

  Sikker på at det går kjempe bra jeg :) Lykke til!

 3. Wilde said

  Masse lykke til, går sikkert bra (:
  Stilig med snø på bloggen, hvordan får du til det?

 4. Fjortis said

  Jeg er sikker på at du klarer det! :) You can do it!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: