most steaks are cut perpendicular to the muscle fibres, improving the perceived tenderness of the meat.

april 4, 2010

Påskeaften var kvelden for å føle seg voksen, invitere til middag, dekke på kjøkkenbordet med gule lys og servietter med kyllinger på.

Karl tok frem foldekameraet, Christina kom, vi drakk rødvin fra de fineste glassene vi eier.

Jeg stekte kjøtt, gratinerte poteter, kuttet salat.

Alt ble slik det skulle, maten smakte godt, alle ble fornøyde og jeg kunne ikke annet enn å smile.

Litt senere kom det enn venn til, vi hørte på 90-talls-hits til klokken var alt for mye, hadde latterkrampe foran Chatroulette, pratet og diskuterte til vi sovnet, en bedre påskeaften kunne jeg ikke hatt. Og dere, hva gjorde dere?

Yesterday we invited Christina over for dinner, steak, potatos, salad and red wine. The pictures pretty much speaks for themselves, I had a great time.

9 kommentar to “most steaks are cut perpendicular to the muscle fibres, improving the perceived tenderness of the meat.”

  1. Hilde said

    Mysigt! Chatroulette er great fun.

  2. Albertine said

    Så skjønne dere to er sammen :-)

  3. bente said

    Min påskeaften var omtrent lik: Gode venner, vin og mye prating :)

  4. martine said

    Så herlig! Flink du er med maten, hørtes så utrolig godt ut! Vi var på påskemiddag hos bestemor, og hadde buzzvorspiel med masse venner her på kvelden! Fin dag :D

  5. nå fikk jeg himla lyst på rødvin og biff. ohwell. <3

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggers like this: