bread crumbs are most easily produced by pulverizing slices of bread in a food processor.

mai 18, 2010

Noen spurte etter oppskrift på kyllingkakene jeg lagde for litt siden og hvorfor ikke, det er superenkelt og går fortere enn du tror. Det går ut på å blande kyllingkjøttdeig med det du finner i kjøleskapet som smaker godt, sånn cirka, jeg lærte det på kjøkkenet til mamma en gang i februar.

Skal du være rask tar du litt pepper, litt salt, litt purre, litt paprika og kanskje litt mais for så å røre det hele sammen, eventuelt bare det du har av grønnsaker i fine farger. Men har du mer tid og vil ha de så gode som mulig så tar du 400g kyllingkjøttdeig i en bolle, rører sammen med pepper og salt, 1 dl revet ost, 2 ss brødrasp, så mye hakket paprika som du ønsker, 1 ss rødløk, 1 ss purre, 1 ss hakket sylteagurk, 1 ss lettrømme og helt til slutt 1/2 dl av laken til sylteagurkene. Og så steker du dem litt på hver side, men bare ikke for lenge, for de skal fortsatt være juuuuiiccyyy. Åhh.

Og så serverer man dem med salat. Eller bare spiser dem sånn de er fordi man ikke kan vente på at kjæresten kutter salaten.

Some of you asked for the recipie on these chicken-burgers and it pretty much is all about mixing chicken mince with whatever you can find in your fridge that taste good. The best ones are mixed with onion, bell pepper, pickle (and some pickle juice), cheese and breadcrumbs. Yum!

Reklamer

3 kommentar to “bread crumbs are most easily produced by pulverizing slices of bread in a food processor.”

  1. Monajenten said

    Nam nam nam, tusen takk for oppskrift!!! :-)

  2. LIN said

    Jättefina bilder :)

  3. Lady Netta said

    Så flott! Denne oppskriften skal jeg spare på, for det hørtes megadigg ut. Går sikkert an å lage med veggiefarse også, vil jeg tro? Veldig smart :)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: