one of the most famous chinese hams is the jinhua ham, a dry-cured ham which is used to produce a dish known as buddha jumps over the wall.

oktober 4, 2010

Lillesøster ramlet inn døren i dag, hun bruker sin høstferie i Bergen slik som hun alltid gjør, fortsatt med sin rosa koffert og denne gangen hadde hun med seg vinterjakke og spekeskinke i den (takk mamma). Siden det regner sidelengs i Bergen i dag parkerte jeg henne blandt putene i sengen og satte på Dexter på tv-skjermen. Å ha lillesøster her er fintfint.

My little sister is spending a week in Bergen, she carried smoked ham and my lost jacket in her bags and we’ve put ourselves infront of the screen for an episode of Dexter and chocolate. Blame it all on Bergen and rain.

Én kommentar to “one of the most famous chinese hams is the jinhua ham, a dry-cured ham which is used to produce a dish known as buddha jumps over the wall.”

  1. mamma said

    Litt må dere ha å gnage på;)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggers like this: