egg yolk can be used as an emulsifier and is generally used in making aioli.

mai 2, 2011

A recent eat – jeg forsøker hele tiden å lage en salat som smaker like bra som kyllingsalaten på Zupperia (har tross alt ikke råd til å henge der hele tiden), og det blir ikke det samme uten riktig dressing og aiolien, men det smaker ganske så bra likevel!

A recent eat, I try to make a salad at home that taste just as good as the chicken salad at Zupperia, but can’t seem to get there without the right dressing and the aioli. Still taste pretty yummy though!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggers like this: