chefs rarely use the darker part of the leek for stock because of its bitterness.

mai 21, 2011

Innimellom trenger man ikke mer enn to eller tre ingredienser for å få noe som er nesten
litt fantastisk. Som for eksempel purre, spinat og svinekjøtt.

Stek svinekjøtt og purre med salt og pepper, hiv i fersk spinat mot slutten
av steketiden. Ferdig på fem minutter, jeg liker liker liker det.

No need for a long list of ingredients to make a tasteful meal, you just need leek, spinach and pork with a bit of salt and pepper on the top. I love this!

4 kommentar to “chefs rarely use the darker part of the leek for stock because of its bitterness.”

  1. anneli said

    Spinat smaker så godt! Spinatpai, vegetarlasagne med masse spinat, torsk med spinat til. Nomnomnom :D

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggers like this: