vitrification of quartz occurs when lightning strikes sand.

mai 30, 2011

Jeg har aldri samlet på annet enn Mummi-kopper, jeg kaster ikke en tallerken selv om den har fått et lite kakk i seg, jeg mangler fint servise og favorittglassene har Coca-Cola-logen rundt hele kanten. Sånn er jeg og det er vel egentlig helt okei så lenge jeg bor med ei venninne, ikke er ferdigutdannet og det er lenge til jeg skal holde et middagsselskap, men for noen måneder siden måtte jeg kjøpe noe å oppbevare sjokolade i. Ja, for jeg har jo en sånn monstervalp som tror at regler ikke gjelder om jeg forlater rommet og jeg har funnet henne med skjegget nedi skålen på bordet en to tre fire.. mange ganger. Det går helt fint om det forsvinner en marshmallow eller to i måneden (sånn ernæringsmessig sett), men sjokolade tåler sånne små fem-kilos monstervalpen veldig veldig lite av, og siden jeg vet at ting skjer selv om man prøver å være den beste hundeeieren man kan være (les bare hvordan det gikk i august i fjor her), så kjøpte jeg denne. En glasskål med lokk som er tung og stødig og robust og utenfor en monstervalp sitt interessefelt.

Så en gang her og der har jeg fylt den opp med andre ting enn sjokolade fordi jeg har tenkt at det er synd at den ikke blir brukt mer enn en gang i halvåret. Og i dag innså jeg at jeg faktisk har begynt å like den også!

Jeg var til og med på butikken bare for å finne Smurf (min store fallgruve i mitt ellers sunne kosthold) og sukkerfrie greier til å ha i den. Jeg føler meg plutselig så voksen (bortsett fra Smurf’en da) og lurer på om jeg ikke skal begynne å ønske meg servise og. Om fire-fem-sju år kanskje.

I’m not one of those girls who appreciate fine porcelain when I see it and I will never be the one that spends my money on plates for dinner parties. I collect Moomin cups and that’s about it. But a few months ago I bought this glass bowl to prevent the monster puppy to get to the chocolate (she doesn’t care about rules when I leave the room, part of which makes her a monster puppy), and today I realised.. I actually like it! Here filled with sugar free sweets and Smurf (my guilty pleasure these days), I feel so grown-up now (if you ignore the fact that I’m filling the glass bowl with sweets and not belgian chocolate).

Reklamer

8 kommentar to “vitrification of quartz occurs when lightning strikes sand.”

  1. Jeg har så mange venniner som samler og har mye i servise-samlingen alt. Jeg har ingenting og tar det helt med ro.

  2. det er jenta si det som trener på morgenen! beste starten på dagen!:))

  3. AudM said

    pleier å lø det inn i skapet da:P har faktisk en kurv i en skuff på rommet fyllt med allslags sukkerfrie ting:)

  4. Så smart da. Er ikke noe særlig til samler jeg heller, men så er det begrenset med plass i små leiligheter også da :)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: