the general practice veterinarian spends one third to one half of his or her time in surgery.

september 13, 2011

Dagen i dag startet hos dyrlegen. Dere vet, der hunder får panikk to steg innenfor døren og hyler og piper og skriker til de er ute igjen to timer senere. Ja, det er i alle fall slik med min. For monstervalpen har visst traumer. For dyrlegen er visst skummel. Og gjør henne vondt.

Så det var ikke så morsomt. Det var ikke morsomt å bære henne inni jakken i en halvtime for å komme til dyrlegen uten at hun ble våt. Det var ikke morsomt å sette henne på behandlingsbordet hvor angstanfallet begynte. Det var ikke morsomt å kjenne hundekroppen bli tung og søvnig i fanget av bedøvelse. Det var ikke morsomt å sitte i en og en halv time i venterommet og bekymre seg.
Men det som derimot var morsomt var å gå inn i rommet etter at hun hadde våknet igjen og var desorientert og hviske navnet hennes og se øynene hennes sperres opp i uendelig glede mens hun løp mot meg i bedøvelsehaze.

Og nå sitter vi her, i kontorstolen, hun er pakket inn i dyne og har rene tenner og ører, jeg jobber mens jeg forsøker å varme henne opp ved hjelp av kroppsvarme. Ganske fint.

Our day started at the vet. The monster puppy needed to get her teeth cleaned, which means a huge panic attack as soon as we entered the room and she figured out what was going on. She really doesn’t like the vet. And I don’t like going there either as I worry way too much while waiting for her to be done. The day started off in a bad way, but now I’ve put her tiny body on my lap while I work, she’s cold and I’m enjoying it being over.

Reklamer

8 kommentar to “the general practice veterinarian spends one third to one half of his or her time in surgery.”

 1. rosapille said

  Stakkars monsteret! Men det høres koselig ut å åfå henne tilbake da^

 2. Silje said

  Så bra det gikk bra!
  Jeg var hos dyrlegen med den ene katten min for en uke siden. Et mareritt uten like, hun ble kjemperedd, tisset i buret, knurret, bet og REMJET i over en time. Skulle ønske de skjønte hvor høyt vi elsker dem og at vi bare vil deres beste.

 3. Nøve said

  Aww, herre, hun er så søt!

 4. Cecilie said

  Hun er så herlig, hva er hennes egentlige navn foruten monstervalpen? =)

 5. Aldri kjekt å dra til dyrlegen uansett hva det gjelder.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: