the exposure of younger wines to air relaxes the flavors and makes them taste smoother.

oktober 5, 2011

I går kveld – Zupperia – vi spiser alltid der når lillesøster er på besøk. Reserverer bord fordi det alltid er så fullt, velger alltid det samme fra menyen.

Tradisjonsrike jenter osv. Etterpå gikk vi hjem og delte en flaske hvitvin, så en halv skrekkfilm, spiste kokt egg til kveldsmat. En fin tirsdag.

Last night at Zupperia, we always have to go there when my little sister is here, eat the same thing we always do. We ended the night with a bottle of white wine and a scary movie – a perfect Tuesday.

Én kommentar to “the exposure of younger wines to air relaxes the flavors and makes them taste smoother.”

  1. Emelie :D said

    Plizz sjekk mailen, vil gjerne by mer :)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggers like this: