pseudopregnant dogs will build nests.

november 12, 2011

Som monstervalp er det viktig å være umulig. Ja, for å leve opp til navnet sitt. Ja, og helst når det passer dårligst. Som for eksempel når eieren får besøk av sin mamma og det er tre dager hvor det hadde vært fint med ro. Da kan en monstervalp finne ut at det er på tide å innbille seg at den har valper i magen. Og sette igang melkeproduksjonen.

Monstervalp. Så i går var det ingenting annet å gjøre enn å dra til dyrlegen og sitte der og vente på å få medisiner i stedet for å sitte på café og drikke vin med mamma. Typisk.

(Men joda, det innbilte svangerskapet er snart under kontroll og jeg og mamma drakk rødvin i dag i stedet. På uteservingen i ni grader med monstervalpen liggende inni jakken min. Kos!)

If you are a monster puppy, you have to make sure to make trouble if you can. Like having your first false pregnancy and starting to produce milk the day my mom arrives Bergen! Perfect. I spent my time getting her to the vet instead of being out and about with my mom yesterday. And a false pregnanc, how fun! But she came along with us today and hopefully the meds will work soon.

Reklamer

9 kommentar to “pseudopregnant dogs will build nests.”

 1. Camilla said

  Hahaha, huff da! Synes det er litt morsomt med innbilt graviditet, spesielt når menn får det!

 2. lineaurora said

  hahahaha å jeg vet det må ha vært kjipt for deg, men… fin historie! jeg lo godt, og leste hele historien til kjæresten min, og så lo han også. omtrent femti prosent på grunn av historia, femti prosent på grunn av den søtrare hunden din.

 3. Haha, så utrolig søt :) Jeg liker bildene dine!

 4. sandra said

  Poor thing!!!
  my sister’s dog had a false pregnancy as well not too long ago, but she took her to the vet where they put her some injection and she was herself again in a couple of days.
  So the best of luck to monster puppy!!!

 5. […] min lille kjære monstervalp innbiller seg at hun har små monstervalper i magen. Melkeproduksjonen er stoppet ved hjelp av medisiner, men tilbake er et hengende hode og en tung […]

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: