the first sparkling champagne was created accidentally in france.

mai 26, 2011

Kvelden i går var fin. Veldig fin! Jeg lot kamera ligge hjemme, jeg har vært fotograf på så mange NKF-arrangementer det siste året at jeg bestemte meg for å ikke ta det med, ta noen bilder med telefonen i stedet.

Vi var på Hotel Norge og de hadde fire sminkebord på badet, jeg kunne ikke la være å forevige det, og Gunhild hadde på seg den tøffeste kjolen den kvelden.

For to år siden satt jeg i det samme lokalet, ved det samme runde bordet, jeg hadde min første dag som fotostudent og hjertet vibrerte i brystet mitt, jeg kan ikke tro at det er to år siden allerede.

Etter mat og hvitvin og noen timer ved bordet så skulle vinnerne leses opp og diplomene deles ut..

..og jeg ble visst vinneren av «Årets Student» på foto! Hjertet mitt vibrerte kanskje enda mer enn det gjorde den dagen for to år siden, jeg tumlet meg opp ved scenen og fikk takket og et diplom i hånden. Jeg er fortsatt skjelven.

Etter ferdige taler, etter sjokoladekake og klemmer, etter at Gunhild fikk pris for beste konsept så løp vi hjem til leiligheten hennes for å åpne gullchampagnen hennes og feire.

Så satt vi på sengen hennes, hun og jeg, i en time med champagne i glasset og snakket om fremtiden og alt og ingenting før vi løp gjennom Bergensgatene for å feire videre på dansegulvet med resten av skolen.

Yesterday was so much fun! I won «Student of the Year» in my class and I still can’t believe it. We had chocolate cake and champagne and spent the rest of the night at the dance floor.

9 kommentar to “the first sparkling champagne was created accidentally in france.”

  1. Gratulerer så mye : ) det var vel fortjent. Hva var konseptet til venninnen din?

  2. Gratulerer! Det er fortjent da:) Til og med iphonebildene dine blir sinnsykt kule:D

  3. Rut said

    Gratulerer så mye,lykke til videre

  4. Monajenten said

    Gratulerer Mira, vel fortjent! Hadde på feelingen at du kom til å vinne noe:-)

  5. […] før det var Gullspiren og jeg ble Årets Student på foto og veldig veldig […]

Leave a reply to Rut Avbryt svar